DREPT SOCIETAR ȘI COMERCIAL

Societatea noastră are experiența și resursele necesare pentru a acorda clienților săi consultanță și asistență juridică în vederea elaborării și executării unei largi varietăți de contracte precum cele de furnizare servicii, distribuție, leasing financiar și operațional, agenție, asociere în participațiune etc.

De asemenea, avocații noștri vă sunt alături atât la înființarea unei societăți cât și în ceea ce privește activitățile cu care vă confruntați zilnic, aferente unei societăți.

Asigurăm asistență și reprezentare în procedura de înființare a societății, în procedura de modificare a actelor constitutive, în redactarea și revizuirea contractelor încheiate de societate, negocierea contractelor, cesiuni, faliment etc.

Ne ocupăm de toate actele pentru înființarea unei societăți, le depunem la Registrul Comerțului și te anunțăm când să preiei Certificatul de înmatriculare. În 2-3 zile poți avea firma ta!

Obligativitatea este în sarcina societăților care au asociați persoane juridice.

Sunt de acord cu Termeni și condițiile SCA MINEA & ASOCIAŢII și accept sa fiu contactat

Nu ezitați să ne contactați!

0722.359.716

Arii de practică

SCA MINEA & ASOCIAŢII oferă clienților săi servicii juridice în cele mai importante domenii ale dreptului, având ca scop, permanentă protecție a drepturilor și intereselor acestora, în contextul unei deosebite complexități a mediului de afaceri și sistemului legislativ.