„PRIMA CERINȚĂ A CIVILIZAȚIEI ESTE CEA A JUSTIȚIEI!”

Sigmund Freud

Despre noi

Ne desfășurăm activitatea cu pasiune, suntem dedicați cazurilor noastre și considerăm că avocatura nu este o meserie. Mai mult decat atat, probabil că nici nu este o profesie. În realitate, avocatura este un mod de viață.

Societatea de avocatură SCA MINEA & ASOCIAŢII este formată dintr-o echipă tânără și dinamică, unită și animată de valori comune, precum profesionalism, integritate și seriozitate, care și-a început activitatea oferind, în principal, servicii în dreptul comercial și dreptul civil, atât în materii contencioase cât și în spețele necontencioase, asigurând consultanță și reprezentare clienților, iar în prezent, avocații noștri acoperă o arie largă de domenii, satisfacand cele mai exigențe cerințe ale sferei juridice.

Obiectivul nostru îl reprezintă dezvoltarea relațiilor pe termen lung cu cei care ne trec pragul, fie că vorbim despre persoane fizice sau juridice, ceea ce înseamnă o aplecare constantă către nevoile clienților noștri. Înțelegem dorințele acestora, de stabilitate, siguranță, de protejare a intereselor, motiv pentru care ne orientăm spre cele mai eficiente și avantajoase strategii de lucru.

SCA MINEA & ASOCIAŢII iși propune a preveni și mai apoi a soluționa diferendele cu care vă puteți confrunta. În acest scop, o deosebită importanță o are evaluarea situației juridice, stabilirea modalităților optime de salvgardare a drepturilor și intereselor dumneavoastră și încercarea de soluționare a litigiilor prin mediere și conciliere directă.

Avocații societății vor găsi soluții pentru problemele pe care le întâmpinați, în cea mai scurtă perioadă de timp și într-o manieră concisă, fermă, asigurând o reprezentare de un înalt nivel de profesionalism. Ceea ce iși doresc clienții sunt soluții practice, de durată, iar fiecare speță este primordială pentru noi.

SCA MINEA & ASOCIAŢII este membră a “AIEL – Association of Independent European Lawyers” (Asociația Avocaților Independenți din Europa), Londra, Marea Britanie, o rețea de firme de avocatură independente, vorbitoare de limba engleză, dar multilingvistică, situată în Uniunea Europeană, în țările învecinate și în alte locații strategice internaționale. Membrii sunt firme mici și mijlocii, care pot reprezenta o alternativă eficientă din punct de vedere al costurilor, dar totuși experimentată, în fața firmelor mari internaționale. Asociația a fost înființată în anul 1991, având drept scop crearea unei rețele de firme de avocatură din Europa și din lumea intreaga, care să interacționeze în numele clienților în baza diverselor sisteme juridice. Asociația este în momentul de față o rețea, care a cunoscut o importantă dezvoltare la nivel internațional, a cărei avocați pot furniza servicii comerciale și private clienților săi, de înalt profesionalism.

Asociația s-a dovedit a fi extrem de avantajoasă, în special în cazul clienților a căror afaceri în continua dezvoltare și interese investiționale au legătură cu legislația UE și sistemul juridic din Europa dar și din alte jurisdicții internaționale. Rețeaua este în continuă expansiune, odată cu integrarea de noi state membre în Uniunea Europeană și necesitatea crescută de globalizare.

SCA MINEA & ASOCIAŢII a fost desemnată în anul 2011, reprezentant exclusiv pentru România al AIEL.

 

Bine ați venit pe pagina noastră!

Arii de practică

SCA MINEA & ASOCIAŢII oferă clienților săi servicii juridice în cele mai importante domenii ale dreptului, având ca scop, permanentă protecție a drepturilor și intereselor acestora, în contextul unei deosebite complexități a mediului de afaceri și sistemului legislativ.

Nu ezitați să ne contactați!

0722.359.716