RECUPERĂRI CREANȚE

Venim în sprijinul dvs și vă asigurăm asistență și reprezentarea în cadrul procedurilor prealabile, pentru a încerca recuperarea pe cale amiabilă a datoriilor, incluzând redactarea și transmiterea unei notificări sau a unei somații de plată, contactarea directă a debitorilor și asistență în cadrul negocierilor cu aceștia.

De asemenea, vă reprezentăm interesele în fața instanței de judecată, în procedurile privind ordonanța de plată, cereri cu valoare redusă în vederea recuperării debitelor restante.

Societatea noastră notifică clientul cu privire la debitul restant, cu precizarea că are la dispoziție 15 zile de a achita sumele în cauză. De cele mai multe ori, clienții își respectă îndatoririle în urma somațiilor de plată. Iar în caz contrar, se merge la instanța de judecată.

În această situație, se va pune în executare hotărârea instanței de judecată, debitorul neputând să se sustragă de la obligațiile asumate.

Sunt de acord cu Termeni și condițiile SCA MINEA & ASOCIAŢII și accept sa fiu contactat

Nu ezitați să ne contactați!

0722.359.716

Arii de practică

SCA MINEA & ASOCIAŢII oferă clienților săi servicii juridice în cele mai importante domenii ale dreptului, având ca scop, permanentă protecție a drepturilor și intereselor acestora, în contextul unei deosebite complexități a mediului de afaceri și sistemului legislativ.