Andreea Gimiga

Associate Attorney

Andreea Gimiga

Associate Attorney

Email

andreeagimiga@minea-lawoffice.ro

Telefon

0742.312.157


Se spune despre avocatura ca nu este o profesie pe care o alegi, ci care te alege!

Sunt avocat, mediator autorizat și practician în insolvența persoanei fizice.

Clienții se adresează avocatului atunci când se află în situații dificile, însă, câștigarea unui proces și satisfacția rezultatului sunt de nedescris, încât nici nu mai contează eforturile sau încărcătura din spatele cazurilor preluate.

Pe lângă inerentele cunoștințe juridice, cel mai important instrument în exercitarea profesiei de avocat este cuvântul. Arta de a comunica și de a expune pledoaria într-o manieră cât mai originală, reprezinta atuuri în acest domeniu.

 

Andreea Gimiga este avocat definitiv, cu o experienta profesională de peste 7 ani și deține o diplomă de master, cu specializarea “Științe penale”.

Experiența sa este centrată pe litigii de drept bancar, acordând consultanță și asigurând reprezentarea unor clienți importanți din România, dar vizează și litigiile din domeniul dreptului civil, comercial, penal.

Andreea s-a alaturat societății noastre în anul 2019.

Persoană pozitivă, analitică și devotată cazurilor clienților societății, s-a remarcat în fața instanțelor de judecată prin pledoariile atent pregătite. Andreea acționează cu diplomație și este un comunicator foarte bun. Deține totodată experiență și în mediere, reprezentând clienți în diverse spețe.

Contact Andreea Gimiga

0742.312.157