Andreea Ionescu

Partner Attorney

Andreea Ionescu

Partner Attorney

Email

andreeaionescu@minea-lawoffice.ro

Telefon

0723582411


Avocatul este un partener de călătorie. Descoperă-ți călătoria și te asigur că, pe calea ei, nu vei fii singur.

Sunt avocat și coach autorizat, iar cele două profesii își găsesc îmbinarea perfectă în cadrul programelor Legal Coaching pe care le-am creat.

Coaching-ul este un concept relativ nou pe piața serviciilor din România. Definește un proces de stimulare a gândirii creative, a găsirii de soluții într-o situație dată, fie că discutăm despre o problemă cu implicații juridice, fie că are legatură cu activitatea profesională, deschiderea unui business sau schimbarea locului de muncă, orice situație are soluții de rezolvare.

Prin programele Legal Coaching vin în întâmpinarea nevoilor clienților nostri, ajutându-i să își conștientizeze propriile situații și să își deschidă calea către noi performanțe.

Andreea Ionescu este avocat definitiv cu o experiență profesională de peste 17 ani. Deține o diplomă de master cu specializarea “Dreptul afacerilor” și este specialist autorizat în activitatea de coaching.

Având la bază experiența profesională acumulată, Andreea se implică cu seriozitate în cazurile clienților societății, oferind suport și rezolvând cu succes litigiile în fața instanțelor de judecată.

Este avocat pledant cu notabile rezultate în cadrul dosarelor gestionate de societatea noastră, iar aria sa de expertiză cuprinde, fără a ne limita, la domenii precum: dreptul civil, dreptul familiei, dreptul contenciosului-administrativ, procedura insolvenței, dreptul muncii, procedura de recunoaștere și aplicare pe teritoriul țării a documentelor străine, achiziții publice, drept bancar, organizații non-guvernamentale, fundații, fonduri europene.

Contact Andreea Ionescu

0723582411